Overheerlijke recepten voor meer energie, om snel vet te verliezen zonder dieet

Voel je je futloos, moe of dik? Dat is niet je eigen schuld, het zijn voornamelijk de honderden schadelijke chemicaliën waaraan je dagelijks wordt blootgesteld die zorgen voor een sabotage van je gezondheid. Denk onder andere aan de verborgen pesticiden op groenten en fruit, of alle e-nummers die je in andere producten tegenkomt. Deze stoffen verhinderen je om succesvol af te vallen. Richard Ridder ontwikkelde de Afslank ReceptenBijbel en zorgt daarmee voor een revolutionaire manier van gezond afvallen. Je voorkomt de inname van deze chemicaliën, om je hormoonhuishouding terug in balans te brengen en op een gezonde manier af te vallen. Ontgiften en afvallen, één van de belangrijkste thema’s van deze tijd waarin overgewicht zoveel aandacht opeist.

Afvallen tijdens je vakantie.

Komt steeds meer in, je inschrijven op een afval vakantie, bootcamp vakantie of detox en vakantie.

Bij alle 3 afslankvakanties is het doel hetzelfde. Afslanken en gewichtsregulering.  Bij de vakantie met detox programma, gaat het er ook om het lichaam te reinigen. Detoxen is dus afvallen en het lichaam ” weer schoon krijgen”. Dat noem je ook wel ontslakken.

Snel vet verbranden en je hormonen in balans

Met de vegan afslank recepten zorg je op een revolutionaire manier voor een meer gezonde levensstijl. Je kunt snel vet verbranden op een natuurlijke wijze, door je hormonen weer in balans te brengen. Op die manier krijg je meer controle over je lichaam(sgewicht) en stopt het bekende ‘jojoën’, waardoor onder andere je buikvet als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. Je start de dag voortaan met een opgewekt gevoel vol bruisende energie, onder andere omdat je smaakpapillen weer ontwaken door nieuwe en eenvoudige recepten te gebruiken.

Van alles geprobeerd om af te vallen

Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar lijkt tot nu toe niets te lukken? De kans is groot dat je een (crash)dieet gevolgd hebt, je je hebt aangemeld bij de fitnessclub of je zelfs afslankpillen en voedingssupplementen hebt toegepast. Ondanks je goede bedoelingen en uitstekende motivatie is het je waarschijnlijk niet gelukt om het buikvet te verliezen of voldoende af te vallen. Ben je de kracht wat verloren, of wellicht bang om opnieuw teleurgesteld te worden? Dan vormt de Afslank ReceptenBijbel een goede keuze voor je, waarmee je op een revolutionaire manier aan afvallen kunt werken.

Voorkom een onbalans in je hormoonhuishouding

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het vooral onze hormoonhuishouding is die ons parten speelt. We kunnen nog zoveel bewegen, op het moment dat er een onbalans bestaat tussen bijvoorbeeld oestrogeen en testosteron zal het niet leiden tot het gewenste effect. Verschillende oorzaken leiden tot een onbalans in onze hormoonhuishouding, waardoor het afvallen niet goed lukt.
Dit heeft onder andere te maken met de voeding en drank met veel suikers, zoals snoep en frisdrank. Ook de vruchtensappen en smoothies met e-nummers uit de supermarkt vormen een slechte keuze, aangezien daar ook de schadelijke suikers in zitten. Daarnaast spelen hormonen een grote rol bij bijvoorbeeld de overgangsperiode van mannen en vrouwen.

Verder kunnen bepaalde medicijnen zorgen voor een onbalans van je hormoonhuishouding en kunnen te weinig nachtrust en ontspanning daarop van invloed zijn. Het meest bijzondere wat de wetenschap uitvond is dat zelfs het volgen van een dieet van slechte invloed van zijn op je hormoonhuishouding! Je kunt de hormoonhuishouding vergelijken met oma’s groentesoep. Deze smaakt heerlijk, tot je er teveel zout aan toevoegt en er een onbalans ontstaat. De soep smaakt dan ineens niet lekker meer. Hetzelfde principe zorgt er in je lichaam voor dat je niet gezond kunt afvallen, zolang je hormoonhuishouding niet in balans is.

Voordelen van balans in je hormoonhuishouding

Een goede balans van je hormoonhuishouding levert je een aantal voordelen op, zoals een goede ontwikkeling van je spieren en groei van je botten. Daarnaast krijg je meer energie, dankzij het adrenaline hormon in je lichaam. Verder dragen je hormonen via endorfine bij aan het geluksgevoel en kun je met cortisol je afweersysteem versterken zodat je minder vatbaar bent voor ziekten. Via de inname van teunisbloemolie kan je als vrouw je hormoonhuishouding positief beïnvloeden. Als je als vrouw in de overgang bent bijvoorbeeld, kan teunisbloemolie verlichtend werken.

Het grootste voordeel van een goede hormoonhuishouding? Onder andere testosteron en oestrogeen zijn in de juiste verhouding verantwoordelijk voor het verbranden of opslaan van vet. Samen met nog 4 andere hormonen zorgen deze ervoor dat je op een gezonde manier af kunt vallen en je het vervelende buikvet eindelijk kunt verbranden. Met een goede balans van je hormoonhuishouding voorkom je dat het lichaam vetreserves op zal slaan, die we slechts nodig hadden in tijden van extreme voedseltekorten. Dat komt tegenwoordig in onze wereld niet meer voor, waardoor je deze vetreserves via de natuurlijke weg niet zomaar meer kwijt zal raken.

Afvallen met heerlijke recepten

Met de Afslank ReceptenBijbel kies je voor afvallen op een natuurlijke wijze, door zonder pillen je hormoonhuishouding weer in balans te krijgen. Je vindt in de bijbel heerlijke recepten die ook je kinderen heerlijk vinden, uiteraard zonder de toxische bijwerkingen van andere producten uit de supermarkt. Je kunt je lichaam op een uitstekende wijze genezen en vaarwel zeggen tegen overtollig vet. Verder reinig je je lichaam en zal je als sporter merken dat je meer fysieke kracht en uithoudingsvermogen ontwikkelt. Je kunt de Afslank ReceptenBijbel eenvoudig online bestellen, zodat je zonder een speciaal dieetschema kunt genieten van heerlijke recepten. Teunisbloemolie kan je online bestellen via de website teunisbloemolie.com

Afvallen met proteineshakes.

Je kunt ook afvallen met een eiwitrijk dieet, bijvoorbeeld met proteinehakes.

De eiwitten in de proteineshakes en het verlaagde koophydraatgehalte zorgen dat je minder eetlust krijgt en minder verkeerde vetten binnenkrijgt.

 

 

Share Button