Afvallen door vreemd gaan buiten je relatie om

Afvallen door vreemd gaan, fabel of werkelijkheid?

Als je aan afvallen denkt, denk je aan gezond eten, minder eten, sporten, afslankpillen gebruiken of een detox kuur volgen.  Er zijn ook mensen die beweren dat ze afvallen door veel sex. En vreemd gaan, is helemaal een item waarvan “je van de leg kunt raken”.. Stress kan hierbij een belangrijke oorzaak zijn. Op deze pagina aandacht voor buitenechtelijke avonturen, stress en het afvallen daardoor. Afvallen door vreemd gaan, lijkt vreemd maar kan in de praktijk wel eens zo werken.

De rol van stress hormonen,

Als we vreemd gaan, dus met iemand anders sex hebben dan met je partner, zorgt dat voor een bepaalde spanning en stress. Er komen als het ware stress hormonen vrij. Bekend van stress is dat je er inderdaad door kunt afvallen. Er kan dus een relatie zijn tussen vrijen, buitenechtelijk relaties of avontuurtjes en gewichtsverlies. Daar komt de spanning nog bij dat je partner erachter komt en wat de consequenties dan voor je kunnen zijn. Nog meer spanning en stress dus. Overigens zijn er in Nederland tienduizenden mensen die achter de rug van hun partner sexuele escapades hebben en vreemd gaan.

Afvallen via gezonde voeding en beweging.

Natuurlijk is gezonde voeding en voldoende beweging essentieel voor een gezond lichaam. Vreemd gaan om af te vallen, is een argument wat niet snel gebruikt zal worden. Als je naast je eigen partner nog een andere relatie hebt, is het wel zaak om extra op je voeding en met namen op je eiwitten te letten.  Proteine shakes zijn hoogwaardige eiwitten die mensen gebruiken om af te vallen, maar ook om bepaalde sportprestaties te verhogen. En,,, je kunt het fysiek onderhouden van 2 relaties best als topsport zien.

 

 

 

Share Button

Comments are closed.