afvallen met detox thee

Afvallen met detox thee, het kan!

Wie wil afslanken en tegelijkertijd zijn lever en lichaam wil ontgiften, zou ook aan detox kuur kunnen denken. Nog eenvoudiger is het gebruik van een afslank thee of detox thee. Natuurlijk is alleen een goede kruiden thee niet voldoende om meer dan 3 kilo af te vallen, daar komt mogelijk ook een dieet en sportprogramma bij kijken. Thee met detox eigenschappen kan wel degelijk een bijdrage leveren aan gewichtsverlies en ontslakking.

Detox thee kan ook lekker zijn.

Natuurlijk kan een kruiden thee met ontgiftende werking ook heel lekker zijn. Wat dacht je van een thee met gember, kurkuma, anijs, kaneel en munt?  Of een thee van kamille en gember?  Of wat dacht je van een spannende ayurveda thee?  Er zijn vele theesoorten, al of niet op basis van biologische kruiden samengesteld. De één heeft een werking op de darmen, de ander op de lever en weer een andere theesoort op het hele lichaamsstelsel.  De natuur en dan met name de fytotherapie heeft ons heel wat te bieden en is reuze interessant?  Wist je bijvoorbeeld dat je zelf paardenbloemen en brandnetels kunt plukken en daar een heerlijke kruidenthee van kunt zetten?  Een maaltijd met brandnetels in plaats van spinazie is ook niet mis. Probeer het maar eens.

Biologische kruiden thee heeft de voorkeur.

Biologische producten zijn geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Ze zijn beter voor mens, dier en milieu. Als je een detox thee koopt met kruiden, kan je ook kiezen voor een biologische thee. Een muntthee bijvoorbeeld of een kruidenthee met tijm, gember en kurkuma. Een duurzamere wereld en biologische landbouw gaat prima samen. Je kunt detox thee in de winkel kopen of online.

Detox kuur, ook mogelijkheid om af te slanken.

Je kunt ook middels een detox kuur af slanken en je lichaam ontgiften.  Je kunt een kant en klare detox kuur kopen bij  een drogist, Holland en Barret, een natuurvoedingswinkel of online. Je hebt vele soorten detox kuren, ook in prijs. Een detox kuur van 7 of 10 dagen kan wel meer dan 150,00 euro kosten. Er zijn echter ook detox kuren verkrijgbaar voor thuis voor onder de 50,00 euro.

Share Button

Comments are closed.