Afvallen tijdens actieve vakantie

Actieve vakantie boeken en afvallen.

Een actieve vakantie kan vele varianten hebben denk aan een bootcamp of detox vakantie. Maar een actieve vakantie om af te slanken kan ook een wandel- of fietsvakantie zijn. Daarnaast langlaufen, surfen, bergbeklimmem, yoga vakantie, allemaal voorbeelden van actieve vakanties waarbij sporten of bewegen centraal staat en waarbij je zeker de nodige vetten kunt verbranden.

Actieve vakantie in Nederland boeken.

In Nederland zijn er veel bootcamp vakanties, wandelvakanties en fietsvakanties te boek. Ook actieve reizen in het kader van afslanken en bewegen. Deze reizen zijn er niet alleen voor jonge mensen maar zeker ook voor 50 en 60- plussers. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in Zeeland en maak lange wandelingen langs de Zeeuwse Kust, een ideale manier om te genieten en veel calorieën te verbranden.

Nederland is ook perfect voor een actief weekendje weg.

Actieve vakantie boeken met de hond.

Als je een hond hebt, zal je waarschijnlijk regelmatig wandelingen met je hond maken. Mensen met honden zijn vaak actieve mensen. Het is ook mogelijk een georganiseerde reis met hond te boeken, bijvoorbeeld bij SNP Reizen maar je kunt natuurlijk ook een vakantiehuis met hond huren en zelf je vakantie met hond uitstippelen. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met hond in Zeeland en ontdek dat je in deze waterrijke provincie eindeloos kunt wandelen en fietsen. Ideaal voor een actieve vakantie met huisdier! Het is ook mogelijk een last minute vakantiehuis met hond te boeken.

Weekendje weg in Nederland en lekker actief zijn.

Je kunt natuurlijk ook regelmatig een weekendje weg gaan en lekker actief buiten bezig zijn. Van een wandeling in het bos of een fietstocht door de duinen. Van een zeilweekend tot een yoga weekend. Een weekendje weg in Nederland kan je zo gevarieerd maken als je zelf wilt. Boek eens een NS wandeling in Nederland en laat je verrassen door de variatie aan wandelingen vanaf een NS trein station. Nederland is wellicht mooier dan je denkt. Van Zeeland tot Drenthe en van Friesland tot Zuid-Limburg. Het Nederlandse landschap is zeer afwisselend en mooie.

Voor een actief weekendje weg in Nederland. Om 1 of 2 kilo’s aan gewicht te verliezen of om gewoon te genieten.

Share Button

Comments are closed.