Afvalshakes

Afvalshakes, werken ze wel of niet?

Het geheim van afvalshakes.

In deze tijd van overgewicht, grijpen veel mensen naar methodes en producten om af te kunnen vallen.  Er komen steeds meer aanbieders met maaltijdvervangers zoals proteïnerepen en afvalshakes, producten die volgens velen werken maar waarbij anderen geen baat hebben. War is de kracht van deze afslankproducten en waarom vliegen bij de ene persoon de kilo’s eraf en komen er bij de andere alleen maar kilo’s aan. Een toelichting op de werking van maaltijdvervangers zoals afvalshakes en proteïne producten.

De werking van afslankproducten zoals afvalshakes.

Vetverbranding en minder eten.

Nagenoeg alle afslankproducten, dus ook maaltijdvervangers en afvalshakes werken volgens het principe van de vermindering van koolhydraten, een betere vetverbranding en de inname van hoogwaardige proteïne, bij voorkeur van plantaardige oorsprong. Ook gaat het om de onderdrukking van het hongergevoel. Daarnaast wordt veel water en kruidenthee aanbevolen.  Als je minder vetten en koolhydraten binnenkrijgt en tegelijkertijd je vetverbranding wordt gestimuleerd, kan het bijna niet anders dat de kilo’s er bij een flink overgewicht afvliegen.  Heb je echter een gezondheidsprobleem door bijvoorbeeld een niet werkende schildklier. obstipatie, alcoholprobleem of snoep probleem, dan kunnen er voor jou andere maatregelen nodig zijn om de noodzakelijke kilo’s kwijt te raken bij overgewicht.

Waarom werken afslankproducten bij de één wel en ander niet?

Afslanken is méér dan een dieet volgen.

Afslanken is natuurlijk niet alleen een kwestie van anders eten en een bepaalde kuur volgen. Vetverbranding is noodzakelijk om af te slanken en voor vetverbranding is beweging nodig. De combinatie van maaltijdvervangers, afvalshakes en kruidenthee is alleen maar effectief als je daarnaast voldoende beweegt en echt gemotiveerd ben om gezonder te leven. Afvalshakes werken zeker, maar dan wel in combinatie met een gezonde levensstijl en meer beweging. Investeren in je gezondheid is méér dan een detox kuur volgen, deelnemen aan een afvalprogramma of afslankproducten kopen. Het gaat om je complete levensstijl.

Share Button

Comments are closed.