Glutenvrije producten kopen

Glutenvrije producten worden ook vaak gekocht in het kader van een afslank- of gezondheidsprogramma.

De meeste glutenvrije producten bevatten weinig calorieën en verzadigde vetten en zijn dan ook ideaal bij een afslank kuur. Voorbeelden van gezonde glutenvrije producten zijn bijvoorbeeld broccolli ( groente ), fruit ( appels ), rijst ( graansoort ).  Allemaal producten die uitermate geschikt zijn voor de bereiding van gezonde en lekkere producten.  Ook een product als kaas is glutenvrij.  Het hoge vetgehalte in kaas is echter geen aanbeveling voor een dieet waarbij gezondheid en afslanken centraal staat.

Je koopt je glutenvrij producten bijvoorbeeld bij een glutenvrije webshop maar je kunt tegenwoordig ook vele glutenvrije boodschappen kopen bij de Aldi, de super, Albert Heijn, Dirk van Den Broek, Jumbo, Spar of andere supermarktketen. Let wel op, als je Coeliakie patiënt bent, dat je alleen producten koopt met het glutenvrije keurmerk. Dat is wel zo veilig. Kijk maar eens op de blog voor glutenvrij voor wat ideeën.

Glutenvrij en veganistisch eten.

Steeds meer mensen die kiezen voor een gezonder leven, kiezen voor een veganistische levenswijze. Dus zonder melk, kaas, worst, vlees, vleeswaren en dergelijke.  Een glutenvrij dieet kan ook een veganistisch dieet zijn, dus plantaardig en zonder gluten.  Als je wilt weten welke veganistische producten je zoal kunt kopen, kijk dan eens bij het product aanbod van de vegan shop. Daar vind je ook een groot aanbod vegan en glutenvrij.

Veel bewegen helpt ook.

Gezond en glutenvrij eten is één methode om slanker en fitter te worden.  Zonder voldoende beweging is echter ieder dieet gedoemd te mislukken. Zorg daarom dat je actiever wordt en sluit je bijvoorbeeld aan bij een hardloopgroepje of ga naar de sportschool. Alleen als de combi bewegen en gezonde voeding in orde is, werk je echt aan een gezonde toekomst.

Share Button

Comments are closed.