Natuurlijke shampoo is sulfaatvrije shampoo

Waarom de beste natuurlijke shampoos sulfaatvrij zijn.

Steeds meer mensen kopen natuurlijke en verantwoorde producten. Niet alleen als je wilt afvallen maar ook omdat een gezonde levensstijl beter is voor jou, de natuur en het milieu. Vandaar dat ook steeds meer mensen kiezen voor een sulfaatvrije shampoo en nog beter een shampoo of andere cosmetica product welke is gedragen door de natuur. Want met natuurlijke ingrediënten met Aloe Vere of kamille, kan je een prima natuurlijke shampoo maken. Uiteraard zonder sulfaten, parabenen of niet natuurlijke ingrediënten. Een sulfaatvrije shampoo is net zoals een sulfaatvrij wasmiddel beter voor het milieu en zeker beter voor je haar en hoofdhuid. Dat geldt niet alleen voor shampoo maar ook bijvoorbeeld voor cosmetica, zeep en andere verzorgingsproducten. Natuurlijke shampoo is wellness voor lichaam en geest.

Een sulfaatvrije shampoo hoeft niet duur te zijn.

Veel mensen denk dat natuurlijke shampoos zonder sulfaten duur zijn maar niets is minder waar. Je koopt al een fles natuurlijke shampoo met een inhoud van 750 ml voor minder dan 5,00 euro en als je gaat shoppen bij bijvoorbeeld het Kruidvat of de Action, kan je met wat speurmerk ook wel shampoos zonder parabenen en sulfaten vinden.  Als je op zoek gaat naar aanbiedingen, ook bij de Hema, Albert Heijn of Jumbo, kan je in bijna iedere winkel wel een goedkope, natuurlijke shampoo kopen. Ook als je droog, gekleurd of vet haar hebt of op zoek bent naar natuurlijke babyshampoo die niet in de ogen van je kindje prikt.

De betere merken natuurlijke shampoos kan je ook online kopen.

Je hoeft echt niet naar een natuurvoedingswinkel om een goed merk sulfaatvrije en biologische shampoo gemaakt met natuurlijke ingrediënten te kopen. Ook online heb je webshops die zich hebben gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica en biologische producten. Een voorbeeld is de Groene Drogist die voor 100 % natuurlijke verzorgingsproducten waaronder shampoos gaat. En ook bij de grote drogisterijketens kan je online steeds meer natuurlijke verzorgingsproducten bestellen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Overigens is de beste natuurlijke shampoo eentje die gemaakt is van biologische ingrediënten en uiteraard parfumvrij en zonder parabenen en sulfaten. Als jij goed voor jezelf en je gezin wilt zorgen, koop je vanaf nu een goede natuurlijke shampoo. Je haar en hoofdhuid verdient het.

Veel shampoos bij Holland and Barret zijn sulfaatvrij.

Zoek je een goedkope natuurlijke shampoo die sulfaatvrij is en je haar doet glanzen en meer volume geven?  Kijk dan ook eens bij het aanbod van Holland and Barret, voorheen De Tuinen. In bijna iedere stad of grotere plaats vind je wel een filiaal van Holland and Barret en je kunt ook online verzorgingsproducten zoals natuurcosmetica en natuurshampoo bestellen. Holland and Barret heeft overigens ook een groot aanbod natuurlijke afslankproducten in het assortiment en veel superfoods en drogisterij producten. Met een aanbieding 2e product voor 1 euro, kan je bij Holland and Barret je sulfaatvrije shampoo echt goedkoop bestellen. Als je online bij Holland and Barret bestelt, betaal je boven de 25 euro meestal geen bezorgkosten maar ze hebben ook regelmatig acties waarbij je al vanaf een lager bedrag geen bezorgkosten betaalt. Een fijne manier om goedkoop aan een natuurshampoo te komen, afslankproduct of rawfood.

Sulfaatvrije shampoo tijdens je vakantie.

Als je op vakantie gaat, neem dan je eigen sulfaatvrije natuurshampoo mee. Als je de shampoo gaat gebruiken die voor jou als gast in een hotel of vakantiehuisje aanwezig is, is de kans groot dat deze niet sulfaatvrij is.  Ook tijdens een wellness vakantie of weekend is het prettig je eigen merk shampoo bij je te hebben.

Natuurlijke shampoo vaak glutenvrij.

De meeste natuurshampoos zijn glutenvrij maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Kijk daarom altijd wat er op de verpakking staat over gluten in de shampoo. Een glutenvrije shampoo kan voor mensen met een glutenallergie of coeliakie van levensbelang zijn. Je kunt glutenvrije shampoos ook online bestellen.

Share Button

Comments are closed.