Sint Janskruid, helpt als je soms wat depressief bent en daardoor te veel eet

sint janskruid

Sint Janskruid natuurlijke rustgever

Te veel eten door stress en onrust, de oplossing Sint Janskruid.

Overgewicht door te veel stress of depressiviteit?

Wie veel last van stress, onrust en misschien ook wel eens te veel neerslachtig is, heeft meestal de neiging om dat af te reageren door meer te gaan snoepen en eten. Met als gevolg dat je kilo’s aan komt en nog meer gaat eten en snoepen met de nodige calorieën en het gevolg dat de kilo’s er aan vliegen. De oplossing?? Sint Janskruid, een natuurlijke rustgever en ideaal voor mensen met te veel stress, rusteloosheid en een lichte vorm van depressiviteit. Sint Janskruid werkt voor bijna iedereen en is een natuurlijk kruid dat ook in Nederland groeit. In tabletvorm of vorm van capsules is het eenvoudig in te nemen en de kans is groot dat deze natuurlijke antidepressiva en rustgever ook bij jou werkt!

Je kunt alle sint janskruid producten online kopen.

De werking van Sint Janskruid.

Voordat we over de werking van St. Janskruid schrijven enige achtergrondinformatie.

Sint-Janskruid heeft als Latijnse naam Hypericum Perforatum. Dat betekent dat het een plant is uit de hersthooifamilie. Deze familie bestaat uit tweezaadlobbige kruidachtige planten waarvan er tien soorten in Nederland groeien.  Je vindt in Nederland St-Janskruid o.a. in bermen en op zandachtige grondsoorten. Je kunt ook zelf de bloemetjes van dit kruid plukken en er bijvoorbeeld St. Janskruid thee van maken. Is een lekkere thee et een bijzondere smaak. In Sint-Janskruid zitten psychoactieve stoffen. Dit zijn onder andere de stoffen hypericine, pseudohypericine en hyperforine. Deze stoffen remmen de heropname van serotine, noradrenaline en dopamine (stoffen die de neurotransmitters aanmaken). De drie stoffen gaan ook de heropname van L-glutamaat en GABAD tegen. Deze stoffen in St. Janskruid zorgen bij mensen voor positieve stemmingen, een betere nachtrust en een rustiger gevoel.  Meestal duurt het 3 a 4 weken voor st janskruid “als medicijn” gaat werken.

Hier vind je alles over de werking van St. Janskruid.

Wat er niet aan komt hoeft er ook niet af.

Afvallen en afslanken is eigenlijk “het paard achter de wagen spannen”.  Je laat eerst toe dat je vele kilo’s aan komt en moet dan grote inspanningen plegen om de overtollige kilo’s er weer af te krijgen. Als de reden van de eetbuien te veel stress of neerslachtigheid is, kan het innemen van st janskruid pillen of sint janskruid thee misschien voorkomen dat je te veel gaat eten ter compensatie van stress en een gevoel van depressie.

Waar kan je de natuurlijke rustgever Sint-Janskruid kopen?

Als jij denkt dat de natuurlijke rustgever St Janskruid ook voor jou het aangewezen middel is om rustiger, positiever en minder stress te ervaren, is het kopen van sint janskruid of st janskruid thee, wellicht ook een goede beslissing. Je kunt je st janskruid online kopen.

Je vindt het grootste aanbod st janskruid producten op de website www.sint-janskruid.com

 

Share Button

Comments are closed.