Van wandelen word je slank.

Wie overgewicht heeft en graag wat slanker wil worden, kan zijn toevlucht nemen tot afslankpillen, onorthodoxe afslankmethodes, vasten, sapkuren en al wat er meer is om gewicht te verliezen en slanker door het leven te kunnen gaan. Er is een manier om zonder een streng dieet of af te slanken, wandelen.  Door dagelijks een flinke wandeling te maken, val je niet alleen geheid af, je spiermassa en conditie neemt toe en je word zeker slanker. Maar voordat je jezelf kunt aanzetten tot het maken van gezonde en ontspannende wandeltochten, moet er eerst wat voorbereid worden. Als jij ook overtuigd bent, dat je moet werken aan je gewicht en conditie dan is wandelen ook voor jou het ideale wondermiddel.

Wandelen in Zeeland.

Heb je zin om te wandelen in Nederland en nu op zoek naar mooie wandelgebieden?? Heb je wel eens aan Zeeland gedacht?? Daar vind je vele wandelroutes langs de kust en kun je onderweg misschien wel zeehonden spotten. Onderweg slaap je in een bed and breakfast, hotel of vakantiehuis.

Hier huur je een vakantiehuis Zeeland.

Eerst werken aan je motivatie.

Voordat je bereid bent om jezelf “slank te wandelen” moet er gewerkt worden aan je motivatie.  Alleen als je een juiste instelling en motivatie hebt, ben je bereid om dagelijks de wandelschoenen aan te trekken en blijf je met minder goed weer niet met een smoesje thuis.  Wandelen betekent fitter worden en calorieën verbranden.  Wandelen betekent een maatje minder en je zelf kunnen bewonderen!

Word lid van een wandelclub.

Je bent niet de enige die zich graag fitter en slanker wandelt.  Veel mensen die lid zijn van een wandelclub, wandelgroep of wandelvereniging hebben dezelfde motivatie als jij. Sluit je daarom aan bij een wandelclub of vereniging bij jou in de buurt.  Je motiveert elkaar!

Boek regelmatig een wandelvakantie of wandelweekend.

Een actieve wandelvakantie boeken, is ook een goede manier om jezelf te motiveren en je slank te wandelen. Tijdens een vakantie heb je meer tijd, ben je relaxter en kan je in theorie langere wandelingen maken.  Je kunt een individuele wandelvakantie boeken maar ook denken aan een georganiseerde groepswandelvakantie.  In beide gevallen is wandelen en afslanken de “rode draad” tijdens je vakantie.

 

 

Share Button