Wellness en afvallen

Wellness. Een leuke manier om af te vallen.

Wie overgewicht heeft én gemotiveerd is om af te vallen, zal al snel ontdekken dat het niet eenvoudig is om in je eentje af te vallen. Steeds vaker worden afval en wellness vakanties geïntegreerd als groepsreis en ga je met zijn allen, als groep, aan de slag om af te vallen.  Maar dan wel met de nodige luxe en wellness om je heen zoals sauna en jacuzzi.  Afvallen in groepsverband is leuker, effectiever en eenvoudiger dan in je eentje pogingen doen om de nodige kilo’s wijt te raken. Boek daarom een groeps wellness vakantie of een wellness afval weekend.

Bij Puur en Kuur en Spa Dreams hebben ze vele mogelijkheden om in groepsverband te werken aan gewichtsvermindering. Als je afvallen combineert met detoxen, werk je ook nog aan een schoner lichaam. Ook dat is goed te combineren met sauna bezoek en andere wellness faciliteiten.

De sauna ( onderdeel van wellness ) is ondersteund, maar je valt er niet van af.

Veel mensen denken dat je van een sauna bezoek ook kilo’s kwijt gaat raken. Helaas voor mensen die een makkelijke manier zoeken voor gewichtsverlies, de sauna heeft een reinigende werking op je lichaam wat komt door je transpiratie, je valt er niet van af. Als je na een sauna bezoek een kilo aan gewicht bent kwijt geraakt is dat het gevolg van het verlies aan vocht door transpiratie. Een sauna is als onderdeel van de wellness wel ondersteunend en kan onderdeel zijn van een afval en wellness weekend of wellness vakantie. Door het saunabezoek verbrand je geen extra calorieën. Om calorieën te verbranden is er beweging en een bepaald dieet noodzakelijk. In groepsverband bewegen kan bijvoorbeeld tijdens een welnness- en detox weekend.  Kijk maar eens bij de mogelijkheden om af te vallen bij Puur en Kuur.

Hier kan je een sauna met korting boeken.

Wellness weekend met fitness.

Zoals geschreven voor het verbranden van veel calorieën heb je veel beweging en een dieet nodig.  Wellness en fitness zijn dan ook de ideale combinatie om af te slanken. Boek daarom eens een wellness weekend en doe mee aan een fitness programma. In combinatie met bijvoorbeeld veganistisch eten, vliegen de kilo’s er bij de meeste deelnemers af. 5 tot 10 kilo aan overgewicht kwijtraken is met een dieet, fitness en een strak afslank programma voor de meeste deelnemers haalbaar.

Vakantiehuis met jacuzzi huren.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een vakantiehuis met jacuzzi. Net zoals in een sauna is een jacuzzi goed voor je als je lekker wilt transpireren en afvallen.  Je kunt een vrijstaand vakantiehuis met jacuzzi in de tuin huren, bijvoorbeeld in de Ardennen maar ook een bescheiden huisje met jacuzzi boeken voor een weekendje weg.

Er zijn in heel Europa vakantiehuisjes met jacuzzi en/of sauna te huur, ideaal om af te slanken tijdens je vakantie

 

Share Button

Comments are closed.