Zorgverzekering 2018 kiezen

Zorgverzekering 2018 kiezen is belangrijk.

Wie aan zijn gezondheid denkt, weet dat een goede zorgverzekering belangrijk is. De zorgverzekeringen in Nederland zijn van een hoge kwaliteit maar en zijn wel grote verschillen tussen de zorgverzekeraars.

Denk aan de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, homeopathische medicijnen, gezondheidspreventie en meer. Bij het kiezen van een zorgverzekering 2018 is de hoogte van de premie belangrijk maar zeker ook de dekking. Als je naast een zorgverzekering voor jezelf en je partner ook een polis zoekt met een goede kinderdekking, is het helemaal zaak de verschillende verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Je wilt tenslotte ook voor je kinderen de beste kwaliteit zorgverzekering tegen de laagste premie.

Premie op je zorgverzekering 2018 besparen.

Als je alleen de basisdekking wilt verzekeren, is het vooral een kwestie van de tarieven met elkaar vergelijken. Door de premies van basis zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, kan je als snel meer dan 50 euro per jaar, per persoon, besparen.

Alternatieve geneeswijzen.

Steeds meer mensen kiezen voor een erkende, alternatieve genezer, bijvoorbeeld iemand die naast zijn studie als arts ook een studie kruidengeneeskunde heeft gestudeerd. Als je naar een alternatieve genezer gaat, zoek dan eerst goed uit of dit onder de dekking van de zorgpolis valt.

Voedingssupplementen kopen.

Voedingssupplementen vallen vaak niet onder de dekking van je zorgverzekering. Ook niet als je bijvoorbeeld extra vitamine B12 koopt  voor je gezondheid. Kijk altijd naar de voorwaarden van je zorgverzekering wat je wel en niet kunt declareren

 

Share Button

Comments are closed.